woensdag 4 september 2019

Wat te zeggen...

Er valt zoveel te vertellen dat ik echt niet meer weet waar ik moet beginnen. Het is een allergaartje van emoties en verhalen/gebeurtenissen op het moment. Eerst maar klein stukje over de vakantie dan..

We kwamen aan in Cornwall (Groot-Britannië) en ze waren zo blij ons weer te zien dat ze meteen vuurwerk afstaken!

 
(ok, het was de afsluiting van de plaatselijke feestweek, sssst!! Laat me nog even in de waan!)Alles stond er weer prachtig in bloei

We hebben er natuurlijk meteen een ijsje gegeten!Een van de mooiste wandeltochten gemaakt op Bodmin Moor:

Het mooiste stadje van Cornwall bezocht (ik was er pas twee keer eerder geweest!) en ook het Tate Modern 'gedaan' . St. Ives dus! We moesten helaas opschieten want de parkeermeter liep af en even terug naar de auto lopen en de meter bijvullen was er hier niet bij..Wat een afstand en wat een klim! De auto stond helemaal boven op de berg (zie tweede foto). En ja de zeehond op de derde foto zwom daar gewoon lekker rustig rond. Zo vertederend.


Zaten we in een heerlijk huis! Met geweldig uitzicht . En waar je kan sleeën in de zomer , in ieder geval volgens jongste! Hahaha!
 Het was een heerlijke vakantie. Twee weken samen, geen wifi, veel lol, ontstellend veel gedaan en gezien. Geen narigheden, alleen maar lief en leuk. Memorabel! De foto's doen er geen recht aan, een volgende keer wat meer!


Marleen
  

8 opmerkingen:

 1. Klinkt als genieten!
  groetjes, Franca.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was het ook.. En nu terug in de realiteit..maar daarover binnenkort meer! ;)

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Thx. Probleem tegenwoordig is dat iedereen een telefoon met camera heeft (5/6 bij ons!) en we dus tigduizendtriljard foto's hebben, hahaha!

   Verwijderen
 3. Ik wil er ook graag eens heen. Maar met Wifi. (En autorijden in GB met dat linkse gedoe, dat vind ik ook eng :-) )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toch is zonder wifi erg lekker hoor.. Je kan er overigens wel bij iedere winkel inloggen hoor. Enne dat links rijden.. Is ècht veel logischer dan rechts rijden! En ze rijden sws veel meer door in the UK (ik heb het nu niet over de grote steden!) Veel socialer en vlotter!

   Verwijderen
 4. Hallo. Leuk dat je even bij mij kwam reageren want zo ontdekte ik jouw blog. Ik heb hier weliswaar een beetje diagonaal doorheen je blog gescrold maar wat herken ik hier veel dingen. Mijn ouders stierven op 3 maanden tijd van elkaar en mijn moeder ook aan een herseninfarct. Ik heb geen buizerds maar roodborstjes. En die doen me ook glimlachen. Een broer had ik ook maar hij was al overleden vooraleer ik geboren werd dus dat is (denk ik) een beetje anders. Het huis van mijn ouders moest ook door mij leeggehaald en wat heb ik dat moeilijk gevonden. Jij kan er gaan wonen en dat lijkt me heel leuk. Is ook een prachtig huis met die vide. Je ouders vinden het vast prachtig dat jullie daar nu gaan wonen. Wat dit blogje betreft, lijkt me een geweldige vakantie geweest. Nu maar nagenieten. Oh ja ik ben je 35ste volger, en dat was vroeger ons huisnummer bij mijn ouders. Zou ik nu helemaal bijgelovig gaan worden? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik krijg kippenvel van je reactie!
   Ik weet niet of het anders is met jouw en mijn broer. Ik kan me er niets meer van herinneren, maar het heeft wel een duidelijke plaats gehad in ons gezin. Heb jij nog broers/zussen?
   Jaaa, love it.. ik ben zo bijgelovig (als het mij uitkomt dan, hè! :D )

   Verwijderen

Heel verhaal en nog meer foto's!

  Ik heb nog eens wat blogjes terug gelezen. Wat een gedoe allemaal. Geen wonder dat ik nog steeds zo moe ben!  Inmiddels is de...