maandag 30 november 2015

Oh, oh, oh.....

...dat bloggen, hè... Het is zo leuk! Ik zit vaak boordevol verhalen en anekdotes. En tegelijkertijd gun ik mezelf zo weinig tijd achter de laptop. Als ik er dan achter zit en ik de 'schrijf' button aanklik dan weet ik niet meer waarover ik zou moeten schrijven. 

Nou hoor ik je al denken: schrijf het dan op als je een onderwerp hebt! Maar eerlijk? Doe jij dat wel dan? 

Weet je waar ik nu eigenlijk ook wel benieuwd naar ben? Naar jou! Wat zou jij nou leuk vinden om te lezen hier? Gooi eens wat steekwoorden hieronder neer!!


Marleen

4 opmerkingen:

  1. Haha! Heb ik ook wel eens last van hoor! Maar dankzij de (ontelbare) foto's die ik door de dag heen maak, komt er altijd wel weer wat boven borrelen. Schrijf lekker als jezelf! Daar houden we toch denk ik allemaal het meest van ;o)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik lees graag persoonlijke verhalen, over jezelf, over je kinderen. Hoe je ergens over denkt. Over helemaal niets.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik sluit me aan bij Mamalien. Ik lees het liefst persoonlijke verhalen, meeleven met het leven van een ander. Iets gedeelds ontdekken. Het mag alledaags zijn, maar ook diepzinnig (hé wacht, ik beschrijf zojuist waar ik zelf ook het liefst over schrijf!).

    BeantwoordenVerwijderen

Minder..

Nee, dit gaat niet over consuminderen.. Ik schreef dus in mijn vorige blog  dat ik de volgende keer vast een vrolijkere blog zou schrijven...