donderdag 23 januari 2014

Oeps, vergeten!

Dat is een tijd geleden dat ik hier wat van me liet 'horen'... Tja, druk druk druk *liegebeest*

Het nieuwe jaar is al weer volop bezig, de winter laat zich nog niet echt zien en ik ruik de lente al een beetje. 
Maar vandaag is het koud. Vreselijk koud, of zou dat aan mij liggen? Ik heb meisje en jongste zoon thuis en we kneuteren maar wat aan vandaag, lekker hoor dat dat kan!

Eigenlijk heb ik niet veel te melden. Of wil je even lachen? Zo'n bloos-anekdote lezen?
Maandag de 13e belde mijn moeder op: "Gefeliciteerd!" Uhh, mijn brein begon gruwelijk te kraken: nee, ik was niet jarig..manlief ook niet..even kinderen checken..nee, geen van vier mocht zich verheugen op een paar ballonnen en slingers.. Ik wist het ècht niet! Moeders totaal van de leg. Wij-die-altijd-alle-gelegenheden-aanpakken-om-een-feestje-te-vieren wisten het niet (want ook manlief was het vergeten!). "Schat, je bent vandaag 12,5 jaar getrouwd!" Oeps!! 
Even later kwam mijn vader met een grote bos rozen en een taart langs. Dat is nu ruim anderhalve week geleden en ze staan nog steeds zo mooi! Bedankt pap en mam! Enne, 13 juli zijn we dus 13 jaar getrouwd, dat zullen we niet vergeten :) 
(we zijn ook op vrijdag de 13e getrouwd!)
Schiet me te binnen dat ik jullie ook nog steeds over mijn projectje zou vertellen, ook vergeten. *hij gaat lekker* Dat is dan voor de volgende keer!

Liefs,
Marleen

7 opmerkingen:

 1. Nog gefeliciteerd met jullie 12,5 jarig jubileum. Leuk dat je ouders er wel aan dachten, anders was je er misschien pas een half jaar later achter gekomen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thx! Ja, dat zou wat zijn geweest, haha!! Suf hè?! Op 17 april hebben we, 22 jaar geleden, "verkering' gekregen.. Dus 17 april en 17 okt vieren we het ook altijd. En nu dit vergeten. Tja, ook wel weer typisch iets voor ons :D

   Verwijderen
 2. Maar je houdt nog wel van hem? :-) Ik zou zoiets ook vergeten hoor... En in de zomer feest het toch lekkerder, dus vier lekker die 13 jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I like celebrating these 'odd' dates...we celebrate when we first met....um, 36 years ago!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh my!! Whaha, did you actually translate my blog :D Well done! My husband and I will be together for 22 years soon (17th of April) and we were married for 12.5 yrs last January (the 13th). 36 years is still a long way to go for us ;)

   Verwijderen
 4. Oooohhhhhh.... wat LIEF!!

  (en nog gefeliciteerd natuurlijk!)

  BeantwoordenVerwijderen

Minder..

Nee, dit gaat niet over consuminderen.. Ik schreef dus in mijn vorige blog  dat ik de volgende keer vast een vrolijkere blog zou schrijven...