woensdag 27 november 2013

Ben er nog hoor!

Ben heus niet weggelopen, het is alleen zo...nou je weet wel..druk

Zat de laatste tijd erg veel op Feest.boek. Beetje bijhouden wat er allemaal gaande is. Maar het begon me steeds meer tegen te staan. Overal kom ik berichten tegen van mensen of organisaties die een mening over iets moeten hebben. Dit is goed, dat is slecht. Je moet zus, je moet zo. Merk dat ik er even geen zin meer in heb. Je kan veel leren van de mening van een ander, ook als je het er niet mee eens bent. Maar nu is het genoeg. Ben op het moment even klaar met 'leren' ;)

En dus ben ik heerlijk in huis bezig. Samen met jongste de keet op orde maken voor de Kerstvakantie. Dan wil ik alles klaar hebben en dan gaan we twee weken met z'n zessen luieren, jihaaa! Geen klussen, geen werk, geen school, geen huiswerk: niets!! Alleen maar lol en uitrusten. Wat kan ik daar al naar uitkijken.

Ondertussen ben ik ook nog jarig geweest. Manlief en ik vieren het al een tijdje niet meer om te voorkomen dat familie en vrienden 'verjaardagsmoe' worden. Nu hoeven ze 'alleen maar' voor de vier kindjes deze kant op te komen en dat vind ik belangrijker dan mijn eigen verjaardag ;) Ik mis het ook niet, gek genoeg.
Toch ben ik enorm verwend! Zelfs door mensen van wie ik het niet verwacht had!Liefs,
Marleen

4 opmerkingen:

 1. Wie zaait zal oogsten. Daarom ben jij zo verwend! Geniet van je gezin <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, lieverd!! De shawl is echt prachtig en hij staat super! xxx

   Verwijderen
 2. Alsnog gefeliciteerd?! Feestboek kijk ik luchtig door, anders erger he je rot. Gewoon even zien dat iemand een jong poeje heeft ofzo, dat vind ik dan wel wwer leuk om over geinformeerd te worden... Eh.. Ja.. Lekker oppervlakkig. Zo moet feestboek zijn. En zonder reclames graag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Als TBM gebruik ik F.B. ook als regelpunt. Iets afspreken mbt de kinderen bijv. Of gewoon om de sociale contacten te onderhouden. Het is mijn "luikje" naar de buitenwereld ;) Maar je moet zeker wel filteren. Dat deed ik te weinig en dan neemt het teveel tijd in beslag ;) (en energie en het kost je je goede humeur)

   Verwijderen

Minder..

Nee, dit gaat niet over consuminderen.. Ik schreef dus in mijn vorige blog  dat ik de volgende keer vast een vrolijkere blog zou schrijven...