maandag 5 oktober 2020

Mijn Fotofabriek Avontuur (en ik vind mezelf stoer!)

Zo leuk!! Ik kreeg een mailtje van Linda. Of ik wat wilde uitproberen. Nou ben ik vrij nieuwsgierig van aard dus ik zei al snel 'ja! 'En toen realiseerde ik me pas waar ik ja tegen had gezegd 😂. 

Ze vroeg of ik op Fotofabriek wat foto's wilde uitproberen. Ik mocht 2x8 foto's uploaden en bewerken. Heel gaaf.. alleen: ik en techniek (vraag het de kinderen maar, lol) dat is een ramp. Ik word stik chagrijnig van knopjes, invoegen, prutsen etc en dan wil je terug en ben je alles kwijt.. Toch begon ik met goede zin aan mijn 'opdracht' en wat bleek? Het is gewoon zo ontstellend makkelijk en leuk om te doen. Als zelfs ik het kan dan kan iedereen het! Je kan zoveel veranderen, toevoegen en pimpen aan je foto's! Ik heb vreselijk veel plezier gehad maar (eerlijk is eerlijk) ik heb nog lang niet alle mogelijkheden benut! 
Je kan behalve foto's bewerken en laten afrukken ook producten voorzien van een foto. Of een mooi fotoboek maken voor opa en oma? Misschien een tip alvast voor de komende feestdagen? 
 
Wil je weten welke foto's ik heb laten afdrukken  ? 
 
 
 
Leuk hè!?! Ik kan ze niet allemaal laten zien want niet alle gezinsleden willen op social media. 
 
Je kan bloemen toevoegen, 3d randen, verschillende kleuren (oa sepia) gebruiken, lego steentjes, teksten en nog veel meer!
Weet je, ik heb lang nog niet alles ontdekt maar met Captain Ross Poldark 😍 op mijn bureau ga ik binnenkort nog maar eens wat foto's bij bestellen! 
 
 

 

Liefs, Marleen

PS Nog even een aanvulling: je kan ook mondkapjes laten bedrukken!! Hoe tof is dat???

2 opmerkingen:

  1. Zie ik daar Marleen op de foto? Leuk om me (eindelijk) eens een beeld van je te kunnen maken (als je het bent tenminste, hihi). Groetjes van Monique!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé Mnique!! Wat leuk!! Dat is lang geleden!! Meteen weer even op je site gesnuffeld. Volgens mij gaat het goed bij jullie, wat heerlijk!! (enne, ja... dat ben ik. Helaas al weer wat kilo's geleden maar ik kom er wel weer en dit keer zonder (crashdieet!) Fijn om weer wat van je te horen. Je bent niet uit mijn gedachten geweest! X

    BeantwoordenVerwijderen

Mijn Fotofabriek Avontuur (en ik vind mezelf stoer!)

Zo leuk!! Ik kreeg een mailtje van Linda. Of ik wat wilde uitproberen. Nou ben ik vrij nieuwsgierig van aard dus ik zei al snel 'ja! ...