vrijdag 27 september 2019

Aarghhhh .. Herinneringen worden blootgelegd...

Afgelopen week zei een lieve vriendin na het zien van een aantal verbouw-foto's: herinneringen worden blootgelegd. En zo is het.. De eerste twee foto's zijn van januari 2019. De grote boom op de eerste foto werd toen geveld. Wat een licht kwam daardoor in huis!Hier wordt de fundering gelegd voor de uitbouw van de keuken. Dit was groen: struiken, gras.. alles wat uit de hand gelopen, maar wel groen!Een bovenaanzicht van de 'binnenkant' van het huis terwijl ze al bezig zijn met de bouw. De ramen waar je tegenaan kijkt zijn van de gang waar de slaapkamers aan grenzen. Links wordt onze slaapkamer en badkamer gerealiseerd.
De hele binnenkant om de patio heen is van glas (ik hoef me dus niet te vervelen ;) )
 In de verte zie je de schoorsteen. Daar vandaan werd de bovenstaande foto gemaakt. Hieronder de foto waar onze slaapkamer komt. Het duurt nog wel even voordat het zover is!

 (slaapkamer vanaf de straat gezien)


 (slaapkamer vanaf de patio gezien)


En dan de keuken *huil* Oh jongens.. het moet echt eerst erger worden voordat het mooi wordt. Maar tja, het doet ook wel weer een beetje zeer. Wat een kaalslag. Nog even volhouden!

Herinneringen worden blootgelegd.Marleen

3 opmerkingen:

 1. Ja even volhouden, het wordt weer mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel groot project!
  Maar wat zal het mooi worden!
  groetjes, Franca.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd een hoop rommel, maar het wordt vast schitterend!
  Groet,
  Wilma

  BeantwoordenVerwijderen

Heel verhaal en nog meer foto's!

  Ik heb nog eens wat blogjes terug gelezen. Wat een gedoe allemaal. Geen wonder dat ik nog steeds zo moe ben!  Inmiddels is de...