woensdag 27 maart 2019

Een nieuw begin

Lieve lezers,

En die tranen werden helaas niet minder.

Op 18 november om 03.27 is mijn lieve vader overleden. Ik kan niet zeggen 'rustig van ons heen gegaan' want hij was niet rustig, angstig zelfs. De kanker heeft hem ingehaald. We hebben na het overlijden van mama een bijzondere periode meegemaakt. Met uiteraard ziekenhuisbezoeken, maar ook fijne dingen. We zijn verder naar elkaar toe gegroeid. Dat maakte het afscheid nog specialer. Hij heeft nog (op mijn verzoek) een kaart verstuurd voor mijn verjaardag (22 nov) en daarop schreef hij zelf ook dat deze periode bijzonder en bijzonder liefdevol was geweest (en nog wel meer maar dat hou ik even voor mezelf ;) )

 En dus breekt er een nieuwe periode aan. Zonder vader, moeder en broer. Zonder ouderlijk gezin. En dat is heel raar en soms ook heel confronterend. Het voelt erg leeg. Bij vlagen eenzaam. Maar gelukkig wel blij vlagen hoor, want ik heb hier natuurlijk ook mijn heerlijke gezinnetje!!

Een nieuw begin. En toch ook weer niet. Het plan is om in mijn ouderlijk huis te gaan wonen. Dat is vele malen groter en zeker het perceeloppervlakte. Daarbij is het 2 minuutjes hier vandaan dus voor de kinderen verandert er niet veel.. behalve dat ze dan eindelijk allemaal hun eigen slaapkamer krijgen, haha!

Inmiddels loopt alles, is het huis van mij, hebben we het leeggehaald (daar alleen zou ik al een blog kunnen schrijven!!) , zijn we aan het slopen en komt er volgende week eindelijk een aannemer met onze architect mee die hopelijk een reëel kostenplaatje kan geven.

Ik mis het schrijven, het bloggen.. Hopelijk kan ik het weer oppakken. Ik lees namelijk wel veel, reageer echter zeer sporadisch . 

Volgende blog foto's!! Beloofd!

Marleen

6 opmerkingen:

 1. Sterkte .
  Heerlijk dat je een gezin hebt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sterkte.... wat triest. Misschien wel een troost dat je in het ouderlijk huis kan wonen, zo toch nog wat bij ze bent?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach wat vreselijk, na je moeder ook je lieve vader. Ik kan me voorstellen dat het gemis enorm is. Je veilige thuishaven van vroeger is weg. Maar gelukkig heb je die ook weer zelf gecreëerd met je eigen gezin. Heel veel sterkte gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel veel sterkte meis, en rust, geduld, en ook weer plezier en levenslust, het hoort er allemaal bij, liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sommige jaren pakken had aan, zeker die waarin je je ouders verliest.
  Of ze nu heel oud zijn of nog niet zo oud, ouders wil je eigenlijk nooit missen.
  Maar wat fijn dat je er nog kon zijn voor je vader, dat je die herinnering mag koesteren.
  Bijzonder dat jullie in jou ouderlijk huis gaan wonen, Ik hoop op vele mooie jaren daar, en dat er nu ( na verbouwingsgedoe) even rust mag zijn.
  Lieve groetjes, Franca.
  ps ik hoop van harte weer regelmatig een schrijfsel van je te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gecondoleerd. Dit moet heel veel voor je zijn om te verwerken.
  Fijn zoals je je gezin om je heen hebt, die zorgen er wel voor dat je ook je afleiding hebt. Maar wat bijzonder dat je kunt verhuizen naar je ouderlijk huis! Ik wens je heel veel liefdevolle jaren daar.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Probeersel 😂

Ben ik toch eens hip bezig! Ik heb Blogger geïnstalleerd op mijn telefoon. Ben heel benieuwd hoe dat er uit gaat zien op de pc, haha! ...