woensdag 15 februari 2017

Valentijn

Wij doen niet aan Valentijn. Of beter gezegd: manlief doet niet aan Valentijn, heeft daar een heel sterke mening over en dus doen we er niets aan. Ik vind het wel jammer, vind het wel gezellig, maar ik respecteer zijn punt. 

Wat was ik blij verrast toen jongste uit school kwam en dit hart onder mijn neus hield. Ik was op slag blij en verliefd!

Ik smolt helemaal! 
"Heb je dat voor mij gemaakt?" vroeg ik bijna emotioneel.
Jongste rolt met zijn ogen en zegt resoluut:
"Neeehhheeeee, mam! Dat is voor papa, het is Vaderstijndag, weet je wel?! Jij krijgt met je verjaardag cadeautjes!"

Dus. 

Marleen


9 opmerkingen:

 1. Geweldig!En misschien is papa nu wel om!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahaha, geloof je het zelf?! Maar...het vond het wel heel lief en heeft zoon uitgebreid geknuffeld!

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh hahaha die zag ik niet aankomen...en au wat sneu voor je.
  Ik had het kunnen weten trouwens want om een of andere reden staat voor mijn dichters Valentijnsdag ook gelijk aan vaderdag. Papa krijgt mooie tekeningen en er worden verassingen voor hem gekocht. En ik krijg niks!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi, Marleen ik was je een beetje kwijt ,heb je dus al lang niet meer gelezen ... hoe gaat het met je sinds je operatie ?
  Wij zijn op 14/02/1997 gehuwd 20j dus nu dit kwam omdat ik erg vlug zwanger was van ons dochter ,van zoontje duurde het erg lang bijna 6j ! En ik wilde niet met een enorme buik in de kerk staan (ik woog al 90kg van mezelf dus tegen de zomer ?kg)géén gezicht !alles is versierd en het is gewoon een mooie winter-datum en zuinig 1-feest ineen ! :-) Lieve groet Jezebelle deze keer via Marion van A.cottage...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi! Ja, met mij gaat het goed! Ben nu 56 of 57 kilo kwijt (weet het niet precies)en ik kan steeds meer verschillende dingen eten. Hoeveel blijft natuurlijk nog steeds weinig en dat is heel fijn. Ik voel me energiek (behalve vandaag, kom gewoon niet vooruit door verkoudheidje) en kan weer heerlijk bewegen!
   Kan jij ook zo genieten van de posts van Marion? Heerlijk hè!! Hoe gaat het met jou??

   Verwijderen
 5. Haha. Nou lekker, heb je al een man die niet meewerkt, geeft zoon hem ook nog eens een extra vaderstijncadeau! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Het Huis

 En toen kwam het moment dat we met mijn ouderlijk huis aan de slag gingen. Inmiddels gaan daar al heel wat maanden overheen. We hebben het...