Gezinsuitbreiding


Lang geleden dat ik iets van me heb laten horen. Ik popel iedere keer om wat te schrijven, maar het komt er niet van. Vaak heb ik helemaal geen tijd om even rustig te gaan zitten en zodra ik dat wel heb, heb ik geen zin. Herkenbaar? 





Maar ja, ik ben inmiddels iets meer aan huis gebonden. Dat heeft alles te maken met de gezinsuitbreiding. Poeh, moet er wel weer even aan wennen. Is al weer even geleden dat er zo'n hummeltje rond hupte. Ben weer helemaal verliefd! 





Mag ik jullie voorstellen aan ons nieuw meisje: Molly! Een eigenwijze, heel slimme Border Collie.


 






















Ze komt van een boerderij en was nog niet eerder binnen in huis geweest, had nog niet aan een riem gelopen, was nog niet zindelijk en was totaal niet gesocialiseerd. Inmiddels doet ze 80% van haar behoeftes buiten, loopt ze prima aan de lijn, is ze erg leergierig en  zorgt ze er vooral voor dat we allemaal veel meer buiten zijn. Ons knuffelkontje! 


(Enne, als ik niet oplet kan ze ook best het een en ander slopen dus kan maar zo zijn dat ik voorlopig weer even offline ben.. dan weet je wat er aan de hand is, hahaha!)







Marleen

Reacties

  1. Tis een lieffie!! Wat een bult liefde zal ze bij jullie krijgen :-)
    Tegen dat knagen...wij hebben nu overal van die kleine kauwstokjes liggen (is het buffelhuid of zo?)zodra kleine man ergens op kauwt krijgt hij zo'n stokje...helpt wel :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, hebben wij ook gedaan. Niet straffen als ze ergens anders op kauwt maar meteen deze geven en prijzen als ze daar op gaat kauwen. Werkt bij Collies het best (maar volgens mij ook bij andere honden èn mensen ;) )

      Verwijderen
  2. Oooh... ik smelt zowat. En sterkte, want ik weet nog dat het een drukke periode was toen we onze hond kregen. Mijn man had drie weken vrij genomen. Dat was een luxe natuurlijk en erg fijn. Ik weet ook nog hoe leuk het was!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, ècht, 3 weken? Heerlijk! Hahaha, ben voor het grootste deel in mijn eentje hond en 4 kinderen aan het (her) opvoeden. Ach, het houdt me van de straat ;)

      Verwijderen
  3. Oh, wat een schattig beestje!

    Veel succes met hem 'op te leren'

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een lieve hond zo te zien! Wij hebben een kleine shih tzu achtige hond waar we heel blij mee zijn.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Geen excuses, geen gecancel maar liefde

Wat doe ik voor tien uur?

Kerstkaarten