donderdag 25 augustus 2016

To Do List

Ik had al een tijd wat dingen in mijn hoofd die ik zou willen doen "als ik ben afgevallen". Maar hoeveel ik zou moeten afvallen voor bepaalde activiteiten, wist ik dan weer niet. Ik zie wel, dacht ik. 
En zo stapje voor stapje onderneem ik steeds meer dingen die ik eerst niet durfde "omdat ik te zwaar was". Nu ben ik nog te zwaar hoor, geloof me..maatje 36 is het nog lang niet (zelfs 46 niet)! (Overigens is dat ook totaal mijn streven niet, moge dat duidelijk zijn! Streven is: gezond gewicht, goede gezondheid, dingen kunnen doen met man en kinderen. En daar hangen geen getallen aan!) 

Maar goed, terug naar die To Do List! Een paar puntjes:

1) Zwemmen in de zee. Je badpak op het strand aantrekken. Met je witte benen naar de zee lopen. Had het me een half jaar geleden voorgesteld en ik had je voor gek verklaard. Maar mooi dat ik het gedaan heb! In Scheveningen. En lekker dat het was!!! 2) Jaren geleden waren we in het Spoorwegmuseum. Daar kan je in de Stalen Monsters. Een 'ride' in een karretje dat met een stang voor je buik dicht gaat en waarbij je dan een avontuurlijk ritje gaat maken. Daar durfde ik, uit schaamte, niet in. Want stel dat die stang niet past! Nou vandaag ben ik er in geweest! Wat? Zelfs 2x! Geweldig was het!

3) En in dat zelfde museum was ook een glijbaan. Voel je hem al aankomen? Aangezien het héél rustig was (wij waren als eerste binnen, haha), ben ik meteen van die glijbaan gegaan! Bummer...hij was stroef door de zon...maar...ik kon er gewoon vanaf!! Victory!! 4) Daar vlakbij was een bootje dat je zelf naar de overkant moet trekken. Durfde ik ook niet, toentertijd, want ik wist zeker dat dat bootje zou zinken. Wha! Mooi dat ik er in ben gegaan! Ik verdenk mijn liefhebbende echtgenoot er wel van dat 'ie er op zat te wachten dat ik in het water zou vallen, hahaha, de camera had hij al in de aanslag! Ach, en zo stuitert deze energiebom door het leven! Nog even dit, nog even dat. Net nog even (het is nu bijna 2300) op de fiets naar mijn ouders geweest. Oké, dat is nou niet bepaald gruwelijk ver fietsen, maar voorheen had ik het met de auto gedaan. Niet meer dus, hè!

Dus, nu zit ik hier en ik heb zin om nog iets te gaan doen, maar ik weet niet wat. Jammer dat de sportschool niet meer open is, lol! 

Wat staat er op jouw To Do List?
 

Marleen

11 opmerkingen:

 1. Wat geweldig!! Je enthousiasme spat van het scherm, leuk en goed bezig
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He wat goed!!! (En hoe is het verder? Heb jij in de tussentijd niet geblogt of heb ik ze gemist? Ik ga even zoeken...)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, niet veel! Ben zo aan het genieten van de vakantie! Nog een week en dan is het hier ook weer gebeurd :(

   Verwijderen
 3. Wat heb je al veel stappen bereikt, goed hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank! Het is zo heerlijk om weer gewoon dingen te kunnen doen!!

   Verwijderen
 4. Er gaat een wereld voor je open: Marleens wereld!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, echt dus hè! Dingen waar ik inmiddels aan gewend was dat ik ze niet kon doen, kan ik opeens weer. Zo raar! Zoals bijvoorbeeld weer makkelijk je eigen veters strikken. Staat een slank iemand niet bij stil. Toen ik dat voor het eerst weer zelf kon doen zonder me in allerlei bochten te wringen, had ik echt een big smile op mijn gezicht!

   Verwijderen
 5. Wat fijn om te lezen dat er al zoveel dingen mogelijk zijn.
  You go girl!
  groetjes, Franca.

  BeantwoordenVerwijderen

Minder..

Nee, dit gaat niet over consuminderen.. Ik schreef dus in mijn vorige blog  dat ik de volgende keer vast een vrolijkere blog zou schrijven...