woensdag 30 december 2015

De laatste keer / give-away / fotoblogje

Het jaar is bijna voorbij. Wees niet bang, ik word niet sentimenteel hoor. Ik hou niet zo van terugkijken op het oude jaar of plannen maken voor het nieuwe jaar.

Maar toen was ik op zoek naar een foto en kwam ik allemaal 'de laatste keer' foto's tegen. Met een beetje een twist, dat dan weer wel. Oké, ik geef toe..toch wat sentiment *kucht* Moet kunnen aan het eind van het jaar, toch? (oeps, doe ik het weer!)

Goed, komen ze:

De laatste beschuit met muisjes die ik meteen na de bevalling kreeg bijna 5 jaar geleden

 

Onze oudste voor de laatste keer in een doos piepschuim. Lukt nu, met 14 zomers,  ècht niet meer in zo'n klein doosje.
 


 Hier geen laatste keer, maar blijf dit zo'n intens mooie foto vinden van onze tweede (inmiddels bijna 9!) met oma. Oma knuffelt nog steeds hoor!! Het laatste meisje (ook het enige, haha), onze derde van 6

 


Laatste keer dit babyhandje in de mijneLaatste keer deze babyvoetjes in dit babybedjeOnze laatste baby, de vierde, die inmiddels ook al een kleuter is
 
 


Mijn klavertje vier. Pure oprechte liefde.


Ik heb heel veel zin in 2016! Ben zo benieuwd hoe de kinderen dit jaar gaan beleven, wat ze gaan doen, welke dromen werkelijkheid worden. Wat ze leuk en minder leuk gaan vinden. Welke vriendjes en vriendinnetjes komen en gaan. Welke nieuwe paden ze gaan bewandelen.

Maken jullie plannen voor het nieuwe jaar? Voor jezelf of ook met je gezin? In welke vorm giet je dat?

 Marleen

Ps Iets later dan gepland want ik ben veel te druk met genieten van de vakantie en mijn liefjes om me heen! Excuses daarvoor! Maar hier is 'ie dan:
De winnaar van de give-away is Faas van Carina. Neem je even contact met me op voor de verdere afhandeling? (en Zita, voor Adam heb ik binnenkort ook wat! Ik neem contact met je op!)2 opmerkingen:

Minder..

Nee, dit gaat niet over consuminderen.. Ik schreef dus in mijn vorige blog  dat ik de volgende keer vast een vrolijkere blog zou schrijven...