zondag 5 oktober 2014

Zonnige Zaterdag

De laatste mooie zaterdag, zeggen 'ze'. En dus hebben we het er van genomen!

Bij ons in de buurt was er weer een kunstroute "Focus Locus". Je mag bij kunstenaars thuis kijken, maar ook in de omgeving was er het een en ander te doen. Vlakbij stond een tent waar muziek gedraaid werd. Aangezien de tent erg leuk was om te zien, volgens de kinderen, zijn we maar even gaan kijken èn luisteren naar "Gilbert".  Uhm, het was er niet heel erg, uhmm.., druk ;) 

Ondertussen was manlief druk in de keuken. Hij heeft overheerlijke Cornish Pasties gemaakt. Volgens traditioneel recept en ze waren ècht delicious!! Na het eten gingen de kinderen naar buiten met het laatste waterijsje.

En ik zat heerlijk met een kop thee buiten te genieten van de lol die ze hadden.
's Avonds gezellig de kaarsjes aan en lekker op de bank voor de buis. Lekker niets doen!Liefs,
Marleen


2 opmerkingen:

  1. Wat een fijn weekend was het... je vergeet nog jullie picknick in het openluchtmuseum... wij hadden ook zo'n fijn weekend met leuke dingen en vooral met lieve mensen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heerlijk hè, zo'n weekend!! Ja, picknick was ook geweldig maar dat was afgelopen woensdag :D Dit gaat alleen over zaterdag, lol!

      Verwijderen

Minder..

Nee, dit gaat niet over consuminderen.. Ik schreef dus in mijn vorige blog  dat ik de volgende keer vast een vrolijkere blog zou schrijven...