dinsdag 2 september 2014

Zomervakantie

Ja, daar is ze weer!! Hele lange blogpauze deze keer. Kon maar geen zin maken!

We hebben dan ook een rare vakantie gehad. 
Meteen de eerste week moesten we spullen bestellen, ophalen, uitzoeken etc voor de badkamer. Deze was echt heel hard toe aan een opknapbeurt. En zo werden tegels, douchewand, wasmeubel en plafond uitgezocht. Wasbakken en radiator hadden we eerder al via MP gekocht. Nu was het alleen nog maar een kwestie van slopen en opbouwen... dus.. niet dus. Alles way mis kon gaan, ging ook mis. En dat alles in die zinderende hitte. De geplande week werden bijna 5 weken! 
Maar toen braken toch eindelijk ook wat laatste vakantiedagen voor ons aan. Of toch niet? Nou, laat ik het zo zeggen, het ging wel erg moeizaam. Want ook de auto begaf het, anderhalve week voor het einde van de vakantie. En dus opzoek naar een andere auto. En toen...toen kon eindelijk de vakantie beginnen..Nog een halve week om leuke uitstapjes te maken. En dat hebben we gedaan!

(niet in chronologische volgorde!)
Zo werd het Drielandenpunt met het doolhof bezocht.



 Valkenburg (rodelen!) en de Outlet in Roermond aangedaan (niets gekocht, jee, wat duur is het daar nog!)




Zijn we naar het Beeld&Geluid geweest (blijft leuk!)



Werden we door zwager en schoonzus getrakteerd op een geweldig dagje Apenheul



 Zijn we naar Hoorn geweest met de Disney Mania tentoonstelling. In Hoorn ging het definitief mis met de auto en dus zijn we er niet lang gebleven. Zeker voor herhaling vatbaar want wat is het daar mooi!!





En zo is er een einde gekomen aan de zomervakantie. Het nieuwe schooljaar is goed begonnen! Manlief naar het werk. Twee kinderen op de basisschool (groep 2 en groep 4), eentje op het VO (klas 2) en peuter nog lekker een half jaartje bij mij!
En ik? Ik ga ook weer lekker aan het werk!! *zwaait*

Liefs, 
Marleen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Minder..

Nee, dit gaat niet over consuminderen.. Ik schreef dus in mijn vorige blog  dat ik de volgende keer vast een vrolijkere blog zou schrijven...