donderdag 28 november 2013

Huishouden

Zomaar wat gekeuvel over het huishouden terwijl ik even een, welverdiende, pauze neem.

De wassen draaien, de droger droogt, de afwasmachine staat klaar om aangezet te worden (nog even wachten op de broodtrommels van de kinderen!). Het is opgeruimd in huis. De administratie is weer helemaal bij. Budgetten gesteld en rekeningen betaald. Wil toch weer eens goed kijken waar we op kunnen besparen de komende tijd. Ja, ik weet het: handige tijd om daar mee te beginnen nu, haha!

Eindelijk kom ik ook weer toe aan kleine projectjes. Zoals de jassenkast. Wat een drama was dat! Alhoewel ik al wel de kledingwissel had gedaan en de zomerjassen al weer keurig zijn gewassen en opgeborgen, lag er toch nog zomerkleding. Een dunne bodywarmer, een te dun jasje.. Dat vroeg om een grondige inspectie!
Nu hangt alles weer netjes en zijn de mutsen, dassen en handschoenen ook weer uitgezocht èn per kind in zijn of haar opbergvakje gedaan. Klaar voor de kou :)

Vanmiddag komt eerst nog onze vaste thuiskapster de kinderen kortwieken. Geloof me: erg nodig! Ik stel het altijd maar uit en uit omdat ik die lange haren toch stiekem ook wel leuk vind. Maar zoon 2 vond het ècht niet meer kunnen en had last van de haren in zijn ogen. Tja, dan moet je wat als moeder ;)

Hopelijk heb ik vanavond wat tijd voor een ander projectje waar ik al heel lang mee rond loop. Het borrelt en bruist van binnen. 

Hier heeft dat mee te maken. Nee, niet met die walnoten. Die komen echt wel op! Die stofdoeken dus. Maar wat het is, zeg ik nog even lekker niet. Hou m'n blog in de gaten (je kan je abonneren aan de rechterkant!) en dan zal ik binnenkort meer posten!

Liefs,
Marleen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Minder..

Nee, dit gaat niet over consuminderen.. Ik schreef dus in mijn vorige blog  dat ik de volgende keer vast een vrolijkere blog zou schrijven...