zaterdag 17 november 2012

SponsoringNormaal gesproken zal ik geen reclame maken op mijn blog. Maar hier wil ik graag een uitzondering voor maken!


 

Denise Hilhorst en Linda Versteege hebben een droom. Ze willen Uitgerekend Jij - magazine over vruchtbaarheidsproblemen uitgeven. Denise heeft zelf met vruchtbaarheidsproblemen te maken gehad, Linda - gelukkig - niet, maar zij heeft wel lieve vriendinnen die er mee te maken hebben. Dankzij IVF werd Denise in 2007 moeder van een tweeling.

Denise & Linda: 'We willen Uitgerekend Jij in een oplage van 10.000 stuks laten drukken en gratis verspreiden onder de doelgroep via fertiliteitsklinieken en internet. Er zijn bladen over baby's, over kinderen, maar als zwanger worden niet vanzelf gaat, is er geen blad waarin je je kunt herkennen.

We zijn trots te kunnen melden dat Moeders voor Moeders ons initiatief ondersteunt! Daarnaast zijn we momenteel druk bezig met het werven van andere sponsoren en (kleine) adverteerders, maar helaas hebben we nog niet voldoende geld om verdere stappen te zetten.

Daarom zijn we gestart met een inzamelingsactie. We vragen iedereen die ons initiatief een warm hart toedraagt ons project te ondersteunen met een donatie. Dat kan hier: Crowdfunding Uitgerekend Jij! En doneren is al mogelijk vanaf 1 euro!

----------------------------
Hoe meer mensen van ons project af weten, hoe meer geld we hopen te verzamelen! Het zou geweldig zijn als je dit bericht doorstuurt aan je vrienden/familie, of dit bericht deelt via social media. Heb je suggesties wie we kunnen benaderen om te adverteren in Uitgerekend Jij, laat het dan vooral weten!

Bedankt!

PS. Dit is een éénmalige mailing, verstuurd aan een zorgvuldige selectie uit mijn adresboek. Mocht je deze mail niet op prijs stellen, dan excuses voor het ongemak!
PS. Uitgerekend Jij is een initiatief zonder winstoogmerk! Al het geld wordt besteed aan het magazine.

Linda Versteege
SeeTekst Tekstbureau
SeeFoto Fotografie
de la Bassecour Caanstraat 40
2201 MV Noordwijk
071-3649462
06-41051605
Twitter: @seetekst

Liefs,
Marleen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Minder..

Nee, dit gaat niet over consuminderen.. Ik schreef dus in mijn vorige blog  dat ik de volgende keer vast een vrolijkere blog zou schrijven...