vrijdag 28 mei 2010

Wie is de schuldige?

Ik heb de afgelopen maanden zo vreselijk veel leuke blogs gevolgd! Zo leuk dat mijn handen
begonnen te jeuken. Maar nu moet ik eerst wat opbiechten. Ik ben totaal niet creatief met mijn handen! Als ik iets wil maken, lijkt dat vaak helemaal nergens op:) Of ik krijg de opmerking: "Wie heeft dat gemaakt? De oudste of de middelste?" Euhm...nee, moeders zelf..oeps!

Maar goed, ik heb de stoute schoenen aangetrokken en..een naaimachine gekocht! Via marktplaats een gloednieuwe van een oudere dame die hem ook niet gebruikt heeft. Voor veertig (40 dus) euro mocht ik hem overnemen. En ik kreeg er nog naalden en klossen garen en spoelen gratis bij! Hoe vind je dat dan?!
En dus heb ik vanavond mijn allereerste naaisel gemaakt! Een soort knuffelworstachtiglabeldoekje. Misschien als ik over mijn schaamte en gêne heen ben dat ik er nog wel een foto van ga maken. Kan je wel vertellen dat ik zelf supertrots ben! Heb de naaimachine zover gekregen dat ie deed wat ik wilde (incluis boven en onderdraden installeren:))!! En dit alles omdat deze dames zo aanstekelijk bezig zijn dat ik wel iets moest doen. Dus als jullie dit ooit lezen dames: Bedankt, ik heb er een nieuwe hobby bij!

Met dank aan:

mEEt my life
With Love
Dutch Apple
Sproet
La Fille Hella

5 opmerkingen:

 1. Hoi Marleen,
  Bedankt voor je reactie op mijn blog!
  Wij zaten in huisje 191, en dat was echt een net huisje vonden wij. Hele luxe badkamer zelfs met sauna. En dan een slaapkamer beneden en een grote slaapkamer met 3 eenpersoons bedden boven.
  In de berging boven stond ook een wasmachine en droger! Dus al met al een heel luxe huisje.
  Het enige nadeel omdat wij nog een kindje van 2 hebben vondt ik zelf dat er een vide boven was met hele breede tussenruimtes tussen de "spijlen" dus dat was angstvallig in de gaten houden of hij niet naar boven zou gaan. We hadden trouwens daar een ledikantje gehuurd wat heel goed in "onze" slaapkamer kon staan.
  Al met al is dit huisje zeker een aanrader!
  Fijne vakantie in ieder geval!
  groetjes, Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om je verhaal te volgen over het naaien. Maar je hebt toch de stap gezet en nu doorgaan he, veel erover lezen wil ook helpen. Kom vaker een kijkje nemen. Groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihihi, ik zit te genieten van je blogje ;-) Graag gedaan hoor! Welkom bij de oude naaisters club die gewoon weer helemaal hipperdepip zijn ;-)
  Maaruh, showen die handel! Iedereen is eens begonnen en over een tijdje komt bij jou de ene creatie na de andere van de naaimachine rollen ;-)
  Blijven oefenen, blijven doen, lekker bezig zijn, komt helemaal goed!
  Leuk!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En pas maar op. Het is verslavend!! ;o)

  Jij dan ook succes met de laatste loodjes hé?!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heel veel succes met je blog en je leven, het is jouw leven, en jouw blog, gniet ervan , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen

Minder..

Nee, dit gaat niet over consuminderen.. Ik schreef dus in mijn vorige blog  dat ik de volgende keer vast een vrolijkere blog zou schrijven...